Po - Pe : 11:00 - 19:00 | Dopoldan in sobote po dogovoru / Kozmetični salon M-Kozmetika, Cesta v Mestni log 55, Ljubljana
mkozmetika@siol.net / 01 429 21 44 GSM: 041 536 427

03
Feb

AKCIJE/NOVOSTI

Lift summum GUINOT

Je lifting tretma prilagojen za napetost in glajenje kože obraza, vratu in dekolteja. Delujemo na sprostitev obraznih potez, učvrstitev, preoblikovanje obraza, ponovn vzpostavitev volumna, glajenje gubic.

Lepotni rezultati so vidni takoj po tretmaju: koža obraza, vratu in dekolteja je vidno bolj napeta, polna , privzdvignjena. Gube in gubice zglajene in manj vidne.

Je ročna masažna nega, z več različnimi masažnimi tehnikami, in prav posebno lifting masažo. Sestava preparatov je: izvleček mahagonijevega lubja, ki spodbuja sintezo kolagena XVII, sidrne molekule, izvleček alg alaria esculenta, C vitamin, dynalift in hialuron.

Cena: 90€ traja 90min

Darilo: Hydraclean je eskluzivni tretma za globinsko čiščenje in vlaženje kože.

Nega obraza z BIODROGO

Pri tej negi lahko izberete masažne tehnike: limfno drenažo, antistres ali lifting masažo. Kombiniramo z kislinskim pilingom anti age, microneedlingomin ultrazvokom. Uporabljani so še visoko in nizko molekularni hialuron, C vitamin, tripeptidi….

Posebnost so flis maske iz ekološkega flisa , namočenega v koktejlu zelo koncentriranih učinkovin. Na ta način se subtance prevesijo direktno v kožo in pustijo takojšen učinek. Nega je lahko vlažilna, anti age ali energijska. Za gladko, sijočo in napeto kožo brez gubic.

Cena: 39-77€, čas 45-90min