Po - Pe : 11:00 - 19:00 | Dopoldan in sobote po dogovoru / Kozmetični salon M-Kozmetika, Cesta v Mestni log 55, Ljubljana
mkozmetika@siol.net / 01 429 21 44 GSM: 041 536 427

15
Avg

Naj vaša koža zasije


INSTANT GLOW PRIMER SERUM

Združuje lastnosti primerja in globinski negovalni učinek seruma. Za sijočo kožo!

Instant glow primer serum krepi odpornost kože, ji da sijaj in zabriše znake staranja. Hialuronska kislina, peptidi in skvalan kožo oskrbijo z dragoceno vlago in spodbujajo sintezo novega kolagena. Pigmenti, ki odbijajo svetlobo, optično prekrijejo linije in gubice ter koži podarijo gladkost in naraven sijaj.

Uporaba: Z rokami ali gobico nežno nanesite na kožo. Rahlo vtrite v kožo in pustite delovati kratek čas. Po potrebi zatem nanesite izbrano nego. Serum je idealna podlaga za ličila.

Biodroga Instant Glow Primer Serum... - Nails, Body & Beauty | Facebook

Namig: Instant glow primer serum lahko uporabite tudi kot osvetljevalec.

Za posebne priložnosti: Za zapeljivo sijočo kožo Instant glow primer serum vmešajte v vaš najljubši losjon za telo.

Cena 39 € za 30 ml


INSTANT GLOW MASKA

Napetost in osupljiv sijaj v le nekaj minutah. Za navlaženo, sijočo in mladostno kožo.

Instant glow maska da koži intenziven sunek energije in sijaj, ki vam vzame sapo, v le 10 minutah. Hialuronska kislina koži podari dragoceno vlago in jo napne od znotraj. Peptidi spodbujajo sintezo novega kolagena, skvalan kožo neguje in gladi. Svetlikajoči se pigmenti v maski dajejo naraven sijaj.

Uporaba: Po čiščenju, tonificiranju in uporabi pilinga (po potrebi), masko nanesite na obraz, vrat in dekolte. Pustite delovati 10 minut. Ostanke maske odstranite z vlažno kompreso in nego zaključite z izdelki glede na potrebe kože. 

Cena 34 € za 50 ml