Po - Pe : 11:00 - 19:00 | Dopoldan in sobote po dogovoru / Kozmetični salon M-Kozmetika, Cesta v Mestni log 55, Ljubljana
mkozmetika@siol.net / 01 429 21 44 GSM: 041 536 427

Perfect age

Perfect age masažna nega obraza

Zaradi upadanja količine estrogenov koža izgublja kolagen. Naš največji organ posledično izgubi stabilnost, volumen, sposobnost vezave vlage in sijaj. Koža postane suha, neprožna, obrazne konture pa manj čvrste. Mladostna ali tako imenovana V-oblika obraza se počasi spreminja v starostno A-obliko.

izdelki linije Perfect age imajo V-lifting učinek, torej povzdignejo obrazne konture, njihove učinkovine pa kožo napnejo in izboljšajo njeno strukturo. Poleg tega spodbujajo sintezo kolagena, ter preprečujejo izgubo elastičnosti in vlage v koži.

Izvleček celic mahu izboljša ravnovesje vlage v koži, aktivnost celičnega jedra, poveča prilagodljivost in odpornost kože na vplive okolja ter poskrbi za brezhiben ten. Hialuronska kislina v izdelkih pa trajno in opazno napolni zaloge vlage v koži.

Linija Perfect age vsebuje 24-urno kremo za normalno kožo in 24-urno kremo za suho kožo, ki je bogata s hranilnimi olji grozdnih pečk in avokadovim oljem. V nekoliko manjši embalaži je na voljo tudi krema za nego okrog oči, ta zmanjša gubice tega predela, izvleček alg v njej pa izboljšuje mikrocirkulacijo obraza, ter ublaži temne kolobarje in zabuhlost. Serum izboljša ravnovesje vlage in je edini izdelek v liniji, ki vsebuje signalni peptid za sproščanje mimičnih mišic in blaži mimične gubice.