Po - Pe : 11:00 - 19:00 | Dopoldan in sobote po dogovoru / Kozmetični salon M-Kozmetika, Cesta v Mestni log 55, Ljubljana
mkozmetika@siol.net / 01 429 21 44 GSM: 041 536 427

Odstranjevanje herpesa in glivic

Vam nagaja herpes na ustnicah in bi se ga radi čim prej znebili?

Ste morda nagnjeni k potenju nog in pojavljanju glivic?

Želite nasvet, kako se ubraniti pred tema dvema nadlogama?

Herpes na ustnici je velika nadloga in le malo ljudi ne pozna nadležnega ščemenja in pekoče bolečine na svojih ustnicah. Ne le, da se v tem času ne morete poljubljati, tudi videz ni prijeten. Morda je pred vami pomemben sestanek ali srečanje. Radi bi se lepo uredili in naličili, na ustnici pa imate nekakšen grdi stvor ali herpes, ki noče hitro izginiti.

Druga nadloga so glivice na nogah. Morda se ukvarjate s športom in se morate tuširati v večjih prostorih, kjer je vedno veliko ljudi, vaša koža nog pa je precej občutljiva in nagnjena k pojavljanju te neprijetnosti.

Pri obojem vam bomo ustrezno svetovali in vam pomagali herpes ustaviti in uničiti virus, glivice na nogah in nohtih pa čim prej odpraviti. Vaše ustnice bodo spet lepe in sijoče, svojega obraza pa vam ne bo treba več skrivati pred mimoidočimi. Hvaležne vam bodo tudi vaše noge, saj jim glivice ne bodo več dajale pekočega in srbečega občutka.

Odstranjevanje herpesa in glivic CENA: 15,00 EUR