Po - Pe : 11:00 - 19:00 | Dopoldan in sobote po dogovoru / Kozmetični salon M-Kozmetika, Cesta v Mestni log 55, Ljubljana
mkozmetika@siol.net / 01 429 21 44 GSM: 041 536 427

Vakuum+radiofrekvenca

Se hočete za vedno posloviti od celulita in preoblikovati svoje telo?

Bi radi izboljšali videz kože in povečali njeno prožnost?

Želite spet imeti vse na svojem mestu in telo, na katerega boste ponosni?

Z vakuumsko terapijo ali endermologijo je mogoče vplivati na maščevje in celulit. Z masažnimi gibi povečujemo vensko, arterijsko in limfno cirkulacijo. Odvajajo se maščobe in toksini. Po nekaj tretmanih je koža bolj gladka (pomarančna koža izgineva). Je zelo učinkovit tudi pri trdem celulitu. Istočasno vam radiofrekvenca učvrsti kožo.

Po masaži je koža topla in rahlo rdeča. Je masaža, ki je ne more nadomestiti noben drug aparat, niti roka! Je globinska masaža, po kateri občutite spremembo že po enem obisku na teden. Učinek pa je še večji, če se zdravo prehranjujete, pijete veliko tekočine in se gibljete. Terapijo je priporočljivo obiskovati dvakrat na teden, od štiri do pet tednov zapored in potem to vzdrževati enkrat na mesec.

In na kaj vse vpliva vakuumska masaža ali endermologija: zmanjšuje celulit, pospeši limfni obtok, izboljša tonus kože, zmanjša vidne kapilare, sprosti mišično napetost in pripomore k zmanjšanju obsega. Koža vašega telesa postane odpornejša, prožnejša, odstranjuje zastalo tekočino, spodbuja nastajanje krvnih celic, prekrvitev in pretok limfe iz globlje ležečega tkiva, pospešuje izločanje znoja in telo v celoti sprosti.

Vakuumska terapija+radiofrekvenca CENA: 40,00 EUR

Terapija traja 40 minut.