Po - Pe : 11:00 - 19:00 | Dopoldan in sobote po dogovoru / Kozmetični salon M-Kozmetika, Cesta v Mestni log 55, Ljubljana
mkozmetika@siol.net / 01 429 21 44 GSM: 041 536 427

Biodroga MD even&perfekt cc krema ZF 20

Označba

Biodroga MD even&perfekt cc krema ZF 20

40.00 

Krema je namenjena utrujeni koži, ima zaščitni faktor 20 in je obarvana v svetlo bež odtenku. Vsebuje pigmente, ki ščitijo kožo pred UV sevanjem in vizualno zapolni gubice, ter na koži naredijo enakomeren odtenek.

Opis izdelka

 

CC KREMA ZA UTRUJENO KOŽO ZF 20

Obarvana nega za bledo, utrujeno kožo za zaščito pred UV žarki in poenoten ten. 

Utrujena in bleda koža je posledica dolgih noči, ur, preživetih pred računalniškim zaslonom, kajenja, stresa in nezdravega življenjskega sloga, povezana pa je lahko tudi s slabo mikrocirkulacijo. EVEN & PERFECT CC krema za utrujeno kožo ZF 20 koži povrne svežino in vitalnost. Je vsestranski izdelek za negovano, poenoteno kožo brez nepravilnosti. Poleg tega kožo ščiti pred škodljivimi učinki prostih radikalov, UV žarki in prezgodnjim staranjem kože. Ob nanosu na kožo se enkapsulirani barvni pigmenti odprejo in prilagodijo kateri koli barvi kože.

Palmitoil tripeptid-5 podpira sintezo in zavira razgradnjo kolagena. Olje mareličnih koščic neguje in poskrbi za žametno mehak občutek na koži. Vitamin E acetat krepi obrambno funkcijo in optimizira sposobnost zadrževanja vlage v koži. Enkapsulirani barvni pigmenti  poskrbijo za naraven, lahkoten in, kar je najpomembnejše, enakomeren ten z naravno   prekrivnostjo. Pigmenti, ki razpršijo svetlobo prekrijejo drobne gubice in poskrbijo za mladostno sijoč, enakomeren ten.

Uporaba:

Enakomerno nanesite na dobro očiščeno kožo po nanosu seruma in/ali kreme.