Po - Pe : 11:00 - 19:00 | Dopoldan in sobote po dogovoru / Kozmetični salon M-Kozmetika, Cesta v Mestni log 55, Ljubljana
mkozmetika@siol.net / 01 429 21 44 GSM: 041 536 427

Set golden caviar za suho kožo

Akcija
Golden_Caviar_Trockene_Haut_X-Mas_Set_i200515_10_150dpi

Set golden caviar za suho kožo

94.00  59.00 

Opis izdelka

SET GOLDEN CAVIAR ZA SUHO KOŽO

Set vsebuje GOLDEN CAVIAR 24-urno nego za suho kožo in fluid za predele okoli oči.

GOLDEN CAVIAR 24-urna nega za suho kožo 50 ml
Aktivira in stabilizira naravne funkcije kože, pomaga preprečevati prezgodnje staranje kože zaradi dejavnikov iz okolja ter ublaži videz obstoječih linij in gubic.

Bogata 24-urna nega z dragocenim izvlečkom kaviarja je namenjena suhi koži, ki potrebuje ljubečo nego in si zasluži razvajanje s pridihom čistega razkošja. Idealna je za vse, ki želijo ublažiti linije in gubice, spodbuditi metabolizem v koži in nuditi svoji koži čisto razkošje. Izvleček kaviarja aktivira metabolizem v koži in mikrocirkulacijo, ublaži linije in gubice, vlaži in neguje kožo. Koža postane gladka in elastična. Sojin protein deluje proti izgubi elastičnosti in jo napne, skvalan pa neguje in gladi kožo. Koža postane na otip žametna in nežna. Lizat mlečnokislinskih bakterij podpira koži lastno sposobnost obnavljanja in jo ščiti pred prezgodnjim staranjem zaradi svetlobe. Nežen, prefinjen vonj zaokroži to popolno negovalno doživetje.

Uporaba:

Nanesite na očiščeno kožo in vtrite.

GOLDEN CAVIAR fluid za nego kože okoli oči 15 ml
Deluje proti prezgodnjemu staranju kože zaradi dejavnikov iz okolja ter ublaži linije in gubice.

Hladilna, osvežilna tekstura fluida razvaja predele okoli oči in je primerna za vse tipe kože. Izdelek je primeren tudi za občutljivo, zahtevno kožo. Dragoceni izvleček kaviarja aktivira metabolizem v koži in mikrocirkulacijo, ublaži linije in gubice, vlaži in neguje kožo. Koža postane gladka in elastična. Učinkovina Revitalin spodbuja izmenjavo kisika med celicami v koži in poskrbi za svež izgled. Izvlečka plavice in smetlie osvežita in blažita zabuhlost na predelih okoli oči.