Po - Pe : 11:00 - 19:00 | Dopoldan in sobote po dogovoru / Kozmetični salon M-Kozmetika, Cesta v Mestni log 55, Ljubljana
mkozmetika@siol.net / 01 429 21 44 GSM: 041 536 427

Skin booster vitamin C power

45545_BD MD Eti SKIN BOOSTER Vitamin C Power Concentrate_30ml_i180341_9_dt_300dpi

Skin booster vitamin C power

93.00 

Kategoriji: , Oznaka:

Opis izdelka

VITAMIN C POWER KONCENTRAT 15%

Koncentrat z vitaminom C in hialuronsko kislino za vse tipe kože. 

Vitamin C ima v koži dve pomembni funkciji: kot antioksidant učinkovito nevtralizira škodljive proste radikale, poleg tega pa ima ključno vlogo pri sintezi kolagena, ki je odgovoren za strukturo kože. SKIN BOOSTER koncentrat vitamina C je izjemen „energijski koktejl“, ki vitalizira kožne funkcije in ščiti kožo.

Stabiliziran vitamin C je odličen lovilec prostih radikalov, ki kožo ščiti pred njihovimi škodljivimi učinki in tako preprečuje prezgodnje staranje kože, ki ga povzročajo dejavniki iz okolja. Poenoti občutljivo kožo, okrepi tkivo,  pomirja blažje iritacije in rdečico ter pomaga posvetliti pigmentne madeže. Spodbuja sintezo kolagena ter ublaži linije in gubice. Hialuronska kislina izboljša sposobnost vezave vlage v koži in zmanjša transepidermalno izgubo vode.

Uporaba:

Zjutraj in/ali zvečer enakomerno nanesite na očiščeno kožo in nežno vtrite. Nato nanesite negovalni izdelek, ki ga običajno uporabljate.