Po - Pe : 11:00 - 19:00 | Dopoldan in sobote po dogovoru / Kozmetični salon M-Kozmetika, Cesta v Mestni log 55, Ljubljana
mkozmetika@siol.net / 01 429 21 44 GSM: 041 536 427

Ultimate lifting 24urna bogata nega

45699_BD-MD-ANTI-AGE-Ultimate-Lifting-Cream-rich_72dpi

Ultimate lifting 24urna bogata nega

89.00 

Kategoriji: , Oznaka:

Opis izdelka

ULTIMATE LIFTING BOGATA NEGA

ULTIMATE LIFTING BOGATA NEGA

Bogata anti-aging nega s specialnimi peptidi za zrelo kožo.

Visoko učinkovita nega z inovativno Novo Peptide3 tehnologijo vsebuje 3 bioaktivne peptide. Deluje proti spremembam na površini kože, ki so povezane s staranjem in poenoti ten. Kompleks izboljša sintezo kolagena in preprečuje njegovo razgradnjo, podpira aktivnost kožnih celic in spodbuja njihovo obnavljanje. Izjemen anti-aging koncept ublaži linije in gubice, izboljša elastičnost in prožnost, napne konture, izboljša gostoto kože in poskrbi za sijoč ten. Koži soroden DMC omogoča, da koža izdelek dobro prenaša. Dragocena olja in liposomi intenzivno razvajajo suho kožo.

Clothide je signalni peptid, ki posnema delovanje hormona mladosti Clotho. Deluje proti izgubi gostote in prožnosti kože. Koža ponovno dobi mladosten sijaj. Pentalactin je epigenetsko delujoč enkapsuliran pentapeptid, ki se veže na receptorje, ki so odgovorni za rast celic in jih ponovno aktivira. Upočasni staranje celic, spodbuja njihovo obnavljanje in pospeši cikel obnavljanja celic. Tripeptid-5 spodbuja telesu lastne multifunkcionalne proteine, ki aktivirajo sintezo proteinov. Hidrolipidna membrana zaradi tako hidrofilnih kot lipofilnih lastnosti optimizira prenos vlažilnih in maščobnih molekul v kožo. Na ta način podpira naravno ravnovesje vlage in maščobe v koži.

Uporaba:

Zjutraj in zvečer, po čiščenju, tonificiranju in nanosu seruma SKIN BOOSTER glede na potrebe kože, vmasirajte v kožo. ANTI-AGE Ultimate Lifting nega se zaradi lahke teksture lahko uporablja kot dnevna nega, ANTI-AGE Ultimate Lifting bogata nega pa kot hranljiva nočna nega.