Po - Pe : 11:00 - 19:00 | Dopoldan in sobote po dogovoru / Kozmetični salon M-Kozmetika, Cesta v Mestni log 55, Ljubljana
mkozmetika@siol.net / 01 429 21 44 GSM: 041 536 427

SET TREH SKIN BOOSTER SERUMOV, 3X15ML

Označba

SET TREH SKIN BOOSTER SERUMOV, 3X15ML

75.00 

Kategorija:

Opis izdelka

VITAMIN C POWER KONCENTRAT 15%

Koncentrat z vitaminom C in hialuronsko kislino za vse tipe kože.Vitamin C ima v koži dve pomembni funkciji: kot antioksidant učinkovito nevtralizira škodljive proste radikale, poleg tega pa ima ključno vlogo pri sintezi kolagena, ki je odgovoren za strukturo kože. SKIN BOOSTER koncentrat vitamina C je izjemen „energijski koktejl“, ki vitalizira kožne funkcije in ščiti kožo.

Stabiliziran vitamin C je odličen lovilec prostih radikalov, ki kožo ščiti pred njihovimi škodljivimi učinki in tako preprečuje prezgodnje staranje kože, ki ga povzročajo dejavniki iz okolja. Poenoti občutljivo kožo, okrepi tkivo,  pomirja blažje iritacije in rdečico ter pomaga posvetliti pigmentne madeže. Spodbuja sintezo kolagena ter ublaži linije in gubice. Hialuronska kislina izboljša sposobnost vezave vlage v koži in zmanjša transepidermalno izgubo vode.

Uporaba:

Zjutraj in/ali zvečer enakomerno nanesite na očiščeno kožo in nežno vtrite. Nato nanesite negovalni izdelek, ki ga običajno uporabljate.

 

VITAMIN C POWER KONCENTRAT 15%

CONTOURING ANTI-AGE SERUM

Lifting učinek iz stekleničke pri upadanju kontur, izgubi elastičnosti in volumna.SKIN BOOSTER Contouring anti-age serum je odgovor na zmanjšano elastičnost kože in upadanje obraznih kontur. Inovativna formulacija z visoko specializiranimi peptidi restrukturira epidermis ter podpira gostoto kože, povezovanje med celicami in učvrstitev obraznih kontur. Vlažilne učinkovine in polisaharidi zagotavljajo takojšnji vidni učinek. Koža je bolj napeta in gladka, obrazne konture so učvrščene.

Acetil tetrapeptid-2 sporoži nastanek določenih proteinov, ki spodbujajo sintezo elastina, pripomorejo k strukturi celic in križnem povezovanju ekstracelularnega matiksa. Koža pridobi več stabilnosti in bolj napete obrazne konture. Poleg tega tudi spodbuja sintezo kolagena. Pentalactin je enkapsuliran pentapeptid, ki ponovno aktivira rast kožnih celic. Odloži staranje celic, spodbuja obnavljanje in pospeši cikel obnavljanja kožnih celic. Glutation mimetični peptid deluje proti poškodbam celic zaradi glikacije.

Uporaba:

Nanesite na kožo po čiščenju.

                                                                                                           CONTOURING ANTI-AGE SERUM

KONCENTRAT V GELU S HIALURONSKO KISLINO

Vlažilni gel za kožo, ki ji primanjkuje vlage in napetosti.Koža, ki ji primanjkuje vlage, je pogosto občutljiva, neprijetno napeta in srbeča. Poleg tega je groba, bleda, razpokana in se lahko lušči. Linije, ki so posledica izsušenosti kože in gubice nastanejo ali postanejo bolj izrazite pri koži, ki ji primanjkuje vlage. SKIN BOOSTER koncentrat v gelu s hialuronsko kislino kožo intenzivno navlaži in regenerira. Biotehnološko pridobljena visokomolekularna hialuronska kislina kožo dolgotrajno oskrbi z dragoceno vlago in preprečuje njeno izsušitev.

Hialuronska kislina izboljša sposobnost vezave vlage v koži, kožo ščiti pred zunanjimi vplivi in zmanjšuje transepidermalno izgubo vode. Super-hialuronska kislina zviša nivo vlage v koži, ublaži linije, ki so posledica izsušenosti in gubice. Koža je videti negovana. Izvleček kumare   napne in osveži kožo ter zoži pore.

Uporaba:

Zjutraj in zvečer, po čiščenju, nanesite na kožo v manjši količini in ga nežno vtrite. Počakajte približno 5 minut, da se izdelek vpije in nadaljujte z zaključno nego.

 

                                                                                                       KONCENTRAT V GELU S HIALURONSKO KISLINO