Po - Pe : 11:00 - 19:00 | Dopoldan in sobote po dogovoru / Kozmetični salon M-Kozmetika, Cesta v Mestni log 55, Ljubljana
mkozmetika@siol.net / 01 429 21 44 GSM: 041 536 427

Manikura

Imate radi lepe in negovane roke in nohte? Potem vam beseda manikura ne bi smela biti tuja.

Osnovna in SPA manikura

Pri osnovni manikuri poskrbimo, da so vaši nohtki lepo oblikovani in vsi enakomerne dolžine, obnohtna kožica pa skrajšana in negovana. V nego kože rok je vključena posebna negovalna rokavica, ki vsebuje izdelek, ki deluje hkrati kot blag piling, maska in masažna krema v enem. Dodatno lahko nohte polepšamo z nanosom svetlečega zaščitnega podlaka ali barvnega laka v vašem odtenku.

Pri SPA manikuri gremo še korak dalje in jo začnemo s pilingom, da odstranimo odmrle celice s površine kože, nato nanesemo hranilno masko in z njo izvajamo masažo rok. Čez položimo tople parafinske rokavice, ki poskrbijo, da vam bo tretma prijeten, sestavine iz maske bodo bolje prešle globje v kožo in jo nahranile, hkrati pa je toplota parafina blagodejna tudi za vaše sklepe. Ko se parafin ohladi, rokavice odstranimo in nato lahko nadaljujemo z nanosom laka ali pa nego zaključmo. Parafinska obloga deluje kot nekakšne nevidne rokavice, ki bodo prisotne tudi, ko si boste roke večkrat po tretmaju umili.

Permanentno lakiranje

Manikura s trajnim ali permanentnim lakom ostane kot nova tudi do 3-4 tedne. Lak se na predhodno urejene in pripravljene nohte nanese v več plasteh in se ga posuši pod UV/LED lučko. Lak se posuši v minuti in ni potrebno nadležno čakanje in strah, da bi se kam prijeli in ga razmazali. Nudimo cel spekter različnih barv in za tiste malo bolj drzne, tudi kakšno poslikavo nohtov. Obnavljanje manikure priporočamo enkrat mesečno, ko se začne poznati narastek od novoizraslega nohta.

Ostale storitve za nego rok

V našem salonu nudimo tudi podaljševanje ali utrjevanje nohtov z gelom in lasersko fotopomlajevanje hiperpigmentacijskih madežev na hrbtišču dlani.

Osnovna manikura 22€

Manikura + permanentno lakiranje 35 €

Parafinska obloga+piling+maska+masaža rok 26€

Odstranjevanje permanentnega laka 10€

NAROČANJE > > > https://www.myplanly.com/m-kozmetika