Po - Pe : 11:00 - 19:00 | Dopoldan in sobote po dogovoru / Kozmetični salon M-Kozmetika, Cesta v Mestni log 55, Ljubljana
mkozmetika@siol.net / 01 429 21 44 GSM: 041 536 427

Masaža

Bi se vam prilegla sproščujoča masaža hrbta?

Občutite napetost v vratnem predelu?

Aromatic Corps

Masaža hrbta in vsega telesa je ena najstarejših in najpreprostejših oblik sprostitve. Njeni blagodejni učinki izboljšanje krvnega in limfnega obtoka, z njo odpravimo ali omilimo morebitne bolečine v mišicah, spodbujamo prebavo. Masaža deluje pozitivno na človekovo psihično oz. duševno moč .

Blagodejni učinki kakovostnih krem in olj povrnejo naši koži občutek mehkobe, nas sprostijo in napolnijo z energijo. Tudi na pomen dotika ne smemo pozabiti. Čarobne roke maserke ali maserja nežno pregnetejo našo kožo, kar jo dobro prekrvi, spodbudi njeno naravno obnavljanje in ji vrne zdravje.

Masaža hrbta pomaga tudi pri odpravljanju stresa, kar občutimo kot napetost in bolečino v mišicah. Zaradi teh težav se počutimo nejevoljni, utrujeni in brez energije.

Masaža hrbta CENA: 30,00 EUR  25min

Guinot masaža telesa MIRIFIC RELAXANT

Masaža telesa Mirific je lepotna manualna tehnika
Guinotjevi lepotni terapevti uporabljajo najboljše ročne tehnike, ki so drugačne od klasične masaže, in modelirano masažno olje, delovanje proti staranju in za hranjenje kože,
4 prestižna olja:

pasijonka olje ( omega 3- preoblikuje )
kamelija olje ( omega 9 – hrani )
svetlinovo olje  ( lovi proste radikale )

arganovo olje (omega 3 in 6 regenerira )

Masaža je kombinacija prijemov ovijanja in pritiskov na akupresurne točke za sprostitev napetosti. Osredočili se bomo na ključna področja, ki so največkrat napeta: trapez, hrbet, roke in stopala.

Sproščamo napetosti živčevja in mišic.

Vonj MIRIFIC je cvetlično sončni ( monoi,ylang ylang, beli muškat, tiara )

Olja delujejo v sinergiji, z namenom, da koži zagotovijo nujne učinkovine za ohranjanje mladosti in lepote.

Potopite se v bogato, dišeče olje in drugačno masažo.

Masaža traja 60 min = 60€