Po - Pe : 11:00 - 19:00 | Dopoldan in sobote po dogovoru / Kozmetični salon M-Kozmetika, Cesta v Mestni log 55, Ljubljana
mkozmetika@siol.net / 01 429 21 44 GSM: 041 536 427

Skin booster Niacinamid 10% serum

csm_04_BDMD_LP_Niacinamid_Was-kann-das-Serum_NEU_01dd50edc0

Skin booster Niacinamid 10% serum

66.00 

Kategorija:

Opis izdelka

 

NIACINAMID SERUM 10 %

Lepotni “booster” proti podočnjakom, gubicam, razširjenim poram in nečistočam.

Nežni serum vsebuje 10 % niacinamida (vitamina B3), izjemno vsestranskega vitamina, ki ima pozitiven učinek na vsako kožo. Ta multifinkcijska učinkovina poenoti ten in izboljša strukturo kože. Deluje proti podočnjakom in gubicam na predelih okoli oči. Podpira ravnovesje vlage in krepi naravne obrambne mehanizme v koži. Podpira nastajanje lipidov in ceramidov in na ta način krepi zaščitno bariero kože. Antioksidativen učinek preprečuje prezgodnje staranje kože. Poleg tega normalizira nastajanje sebuma, ublaži videz razširjenih por in deluje proti nečistočam.

 

Uporaba:

Zjutraj in zvečer nanesite na očiščeno kožo in nežno vmasirajte. Nato nanesite izbrano nego. Čez dan uporabljajte zaščito pred soncem.

Serum uporabljajte stalno ali kot kuro. Primeren je za vse načine uporabe in ga lahko vključimo v katero koli nego. Za blaženje temnih kolobarjev in gubic lahko izdelek nanašate celo na predele okoli oči.

Cena : 66 € 30 ml