Po - Pe : 11:00 - 19:00 | Dopoldan in sobote po dogovoru / Kozmetični salon M-Kozmetika, Cesta v Mestni log 55, Ljubljana
mkozmetika@siol.net / 01 429 21 44 GSM: 041 536 427

EE KREMA ZF 50 LIGHT PORCELAIN / SUN KISSED

ee

EE KREMA ZF 50 LIGHT PORCELAIN / SUN KISSED

46.00 

Kategoriji: ,

Opis izdelka

Obarvana nega z visoko UVA/UVB zaščito, visoko prekrivnostjo, anti-age in mat učinkom.

EE = “EVEN EFFECT” (poenoten ten kože)! Nova, edina EE krema v segmentu dermokozmetične nege je idealna rešitev za specialne potrebe kože in mali »lepotni čudež« za brezhiben ten. Prekrije in optično popravi neenakomeren ten in pigmentne madeže, »opremljena« je z anti-age učinkom in z ZF 50 nudi popolno zaščito pred sončno svetlobo.

Visoko UV zaščito priporočamo po vseh kozmetičnih, pčastično-estetskih ali medicinskih postopkih, ki poškodujejo zaščitno bariero kože ali povečajo občutljivost kože na sonce. To vključuje invazivne in minimalno invazivne postopke, pilinge z laserji ali abrazivne postopke, micro-needling in postopke s kislinami. Tudi brazgotine je potrebno zaščititi, v nasprotnem primeru tvegamo nepravilnosti pigmentacije.

Sintetični filtri v kombinaciji s fizikalnimi filtri zagotavljajo visoko UVA/UVB zaščito pred poškodbami in prezgodnjim staranjem kože, ki jih povzročajo sončni žarki. Signalni peptid Clothide ima anti-aging učinek. Posnema delovanje hormona mladosti Klotho, ki aktivira celice. Koži da sijaj, podpira njeno elastičnost in izboljša teksturo. Mešanica voskov optimizira vlažnost kože. Koža je gladka in poenotena. Softshade prah veže odvečni sebum, poenoti ten in matira kožo. Pigmenti, ki odbijajo svetlobo, poskrbijo za “soft focus” učinek. Zaradi svoje strukture Softshade prah hkrati pripomore k enakomernemu nanosu na kožo. Enkapsulirani pigmenti se odprejo ob nanosu. Popolnoma se zlijejo s tenom kože in takoj prekrijejo nepravilnosti. Koža je videti poenotena in sveža.