Po - Pe : 11:00 - 19:00 | Dopoldan in sobote po dogovoru / Kozmetični salon M-Kozmetika, Cesta v Mestni log 55, Ljubljana
mkozmetika@siol.net / 01 429 21 44 GSM: 041 536 427

Energijski koncentrat dvojno pakiranje

Akcija
45398 BD FS Golden Caviar Concentrate i170440_3

Energijski koncentrat dvojno pakiranje

62.00  43.00 

Kategorije: , , Oznaka:

Opis izdelka

ENERGIJSKI KONCENTRAT – DVOJNO PAKIRANJE

Promocijsko pakiranje poživljajočega koncentrata z izvlečki grozdja.

Poslovite s od utrujene, blede in puste kože z LUXURIOUS GRAPE energijskim koncentratom, ki je zdaj na voljo v novem, promocijskem DVOJNEM PAKIRANJU, ki vsebuje kar 14 ampul.

LUXURIOUS GRAPE energijski koncentrat je namenjen pusti in bledi koži, ki ji primanjkuje energije. Glavna učinkovina, izvleček grozdja iz pokrajine Champagne, pusti in bledi koži podari novo energijo. Energy kompleks prebudi utrujene kožne celice, izboljša metabolizem in mikrocirkulacijo v koži, blaži linije in gubice ter povrne koži mladosten sijaj. Učinkovina Omega-CH-Aktivator® F kožo ščiti pred prostimi radikali, spodbuja sintezo kolagena in podpira sposobnost vezave vlage v koži.

 

Uporaba:

Po čiščenju, tonificiranju in pilingu nanesite na obraz vrat in dekolte ter dobro vtrite. Ampulo odprite tako, da jo odlomite na označeni liniji. Pri tem uporabite pripomoček za odpiranje ampul ali vrat ampule ovijte s kozmetičnim robčkom. Ena ampula je namenjena enkratni uporabi.

Samo za zunanjo uporabo.