Po - Pe : 11:00 - 19:00 | Dopoldan in sobote po dogovoru / Kozmetični salon M-Kozmetika, Cesta v Mestni log 55, Ljubljana
mkozmetika@siol.net / 01 429 21 44 GSM: 041 536 427

Set golden caviar za normalno kožo

Akcija
set gc suha

Set golden caviar za normalno kožo

94.00  58.00 

Set vsebuje 24-urno kremo za normalno kožo in serum za okrog oči.

Delovanje: kožo nahrani in ublaži znake staranja-zmanjšuje vidnost gubic in linij.

Uporaba: nanašanje na popolnoma očiščeno kožo, po vrstnem redu, najprej serum in nato krema.

Opis izdelka

24-urna nega z dragocenim izvlečkom kaviarja je namenjena koži, ki potrebuje ljubečo nego in si zasluži razvajanje s pridihom čistega razkošja. Idealna je za vse, ki želijo ublažiti linije in gubice, spodbuditi metabolizem v koži in nuditi svoji koži čisto razkošje. Izvleček kaviarja aktivira metabolizem v koži in mikrocirkulacijo, ublaži linije in gubice, vlaži in neguje kožo. Koža postane gladka in elastična. Sojin protein deluje proti izgubi elastičnosti in jo napne, skvalan pa neguje in gladi kožo. Lizat mlečnokislinskih bakterij podpira koži lastno sposobnost obnavljanja in jo ščiti pred prezgodnjim staranjem zaradi svetlobe. Nežen, prefinjen vonj zaokroži to popolno negovalno doživetje.

Uporaba:

Zjutraj in zvečer, po nanosu seruma/fluida/koncentrata/olja za obraz, nanesite na obraz, vrat in dekolte ter rahlo vtrite.

 

FLUID ZA PREDELE OKOLI OČI brezplačno

Osvežitev in razvajanje kože na predelih okoli oči. 

Hladilna, osvežilna tekstura fluida razvaja predele okoli oči in je primerna za vse tipe kože. Izdelek je primeren tudi za občutljivo, zahtevno kožo. Dragoceni izvleček kaviarja aktivira metabolizem v koži in mikrocirkulacijo, ublaži linije in gubice, vlaži in neguje kožo. Koža postane gladka in elastična. Učinkovina Revitalin spodbuja izmenjavo kisika med celicami v koži in poskrbi za svež izgled. Izvlečka plavice in smetlie osvežita in blažita zabuhlost na predelih okoli oči.

 

Uporaba:

Zjutraj in zvečer nanesite na predele okoli oči in nežno vtrite.