Po - Pe : 11:00 - 19:00 | Dopoldan in sobote po dogovoru / Kozmetični salon M-Kozmetika, Cesta v Mestni log 55, Ljubljana
mkozmetika@siol.net / 01 429 21 44 GSM: 041 536 427

Set Beauty Dream team

beauty dream team

Set Beauty Dream team

109.00 

Opis izdelka

Sončna svetloba je namreč eden glavnih dejavnikov, ki prispeva k prezgodnjemu staranju kože. UV žarki prodirajo v dermis in poškodujejo kolagenska in elastinska vlakna. Pojavijo se gubice, koža je manj napeta. Poleg tega izgublja dragoceno vlago, kot posledica izpostavljanja UV žarkom se pojavijo pigmentne lise.

Že poznate naš prodajni hit za zaščito pred soncem – BEAUTY DREAM TEAM?

Set združuje SKIN BOOSTER vitamin C power koncentrat 15 % in EVEN & PERFECT UV zaščitno kremo ZF 30.

Zakaj je kombinacija tako posebna?

UV ZAŠČITA IN VITAMIN C SE OPTIMALNO MEDSEBOJNO DOPOLNJUJETA!

  • vitamin C podpira UV zaščito
  • deluje proti fotopoškodbam
  • antioksidativen učinek

SKIN BOOSTER vitamin C power koncentrat 15 %, 30 ml
Vitamin C zelo učinkovito ščiti kožo in podpira učinkovitost UV filtrov. Visoko koncentriran serum s stabiliziranim vitaminom C je idealen spremljevalec za sončne dni. Nudi več kot le zaščito: vitalizira funkcije kože, krepi tkivo, spodbuja sintezo kolagena ter blaži gubice in pigmentne madeže.

EVEN & PERFECT UV zaščitna krema ZF 30, 75 ml
Učinkovita, takojšnja zaščita pred poškodbami kože zaradi UV žarkov. Krema je primerna za vse aktivnosti na prostem. Uravnotežen sistem UVA/UVB filtrov kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem zaradi sončne svetlobe. Vitamin E acetat, bisabolol in vitamin B3 negujejo kožo.

Uporaba: Nanesite po uporabi izbrane nege in pustite, da se dobro vpije. UV zaščitna krema naj bo vedno zadnji korak nege. Izogibajte se močnemu opoldanskemu soncu. Za vzdrževanje zaščite pri dolgotrajnem zadrževanju na prostem večkrat obnovite nanos in izdelek nanesite v zadostni količini.