Po - Pe : 11:00 - 19:00 | Dopoldan in sobote po dogovoru / Kozmetični salon M-Kozmetika, Cesta v Mestni log 55, Ljubljana
mkozmetika@siol.net / 01 429 21 44 GSM: 041 536 427

Nega proti staranju z retinolom in vitamini za obnovo povrhnjice

Nega proti staranju z retinolom in vitamini za obnovo povrhnjice

Posebna nega, ki se bori proti znakom staranja, kot so gube in pigmentni madeži. Kožo najprej očistimo in toniramo, nato pa nanesemo plast kislinskega pilinga, ki na koži povzroča rahlo pikanje. Pilinga ne odstranjujemo, ampak kožo ponovno toniramo, ter nanesemo serum z retinolom, ki ga vmasiramo s posebnimi ščipajočimi gibi, ki blagodejno delujejo na pikajoč občutek, ki ga povzroča na koži retinol. Po serumu in masaži sledi nanos maske, ki jo pustimo delovati 15 minut in je tudi ne speremo. Nego nato zaključimo s koži primernim serumom in kremo, ki mora obvezno vsebovati zaščitni faktor, če gre stranka po negi na sonce.

Obstaja tudi verzija iste nege za vse tiste, ki nimate veliko časa in jo lahko zaključite kar sami doma. Nega v salonu traja približno 20 minut, je pa prav tako učinkovita proti staranju in pigmentacijam.

Krajša nega, ki jo stranka nadaljuje na domu. Začnemo s čiščenjem kože s posebnim čistilom za zniževanje pH, s katerim preprečimo, da bi koža ob nanosu kisline doživela šok. Nato kožo razmastimo z losjonom in nanesemo prvo stekleničko čistega retinola in rahlo vmasiramo , ter pustimo delovati 1-2 minuti (čas se daljša z vsakim naslednjim tretmajem). Čez nanesemo drugo stekleničko z vitamini A, E in C, ki delujejo kot antioksidanti, proti staranju in za odstranjevanje pigmentnih madežev. S tem se nega v salonu zaključi in stranka gre domov. Po 8 urah, si doma stranka odstrani obe plasti z mlačno vodo in nanese prvi izdelek iz seta, ki ga prejme ob negi.

NAROČANJE > > > https://www.myplanly.com/m-kozmetika