Po - Pe : 11:00 - 19:00 | Dopoldan in sobote po dogovoru / Kozmetični salon M-Kozmetika, Cesta v Mestni log 55, Ljubljana
mkozmetika@siol.net / 01 429 21 44 GSM: 041 536 427

Ročna limfna drenaža in presoterapija

ROČNA LIMFNA DRENAŽA

 

Ročna limfna drenaža je čudovita masaža za lepoto in zdravje. Z limfno drenažo odstranjujemo odpadne snovi in tekočino iz tkiva. Izvajalec limfne drenaže izvaja natančne gibe kateri stimulirajo pretok ¸limfne tekočine, katera posledično boljše čisti telo. Od izvajalca zahteva perfektno tehniko, poznavanje anatomije in fiziologije. Uporablja se v preventivne in kozmetične namene. Uporablja se:-

-za zdravljenje aken, rozacee, perioralnega dermatitisa.

-deluje proti zabuhlosti, proti podočnjakom.

-proti zatečenim nogam, proti celulitu

-proti stresu, proti bolečinam.

Izvajamo tudi po operativnih posegih za regeneracijo tkiva.

 

Cena: 30€-90€

NAROČANJE > > > https://www.myplanly.com/m-kozmetika

PRESSOTERAPIJA – STROJNA LIMFNA DRENAŽA

Presoterapija ali strojna limfna drenaža precej izboljša prekrvitev tkiv, odplavi presnovke iz tkiv in zmanjša količino proste tekočine med celicami, ki najpogosteje povzroča zastoj.

Neprestani stres, preveč sedenja in premalo gibanja, čezmerna telesna teža, nepravilno prehranjevanje – vse to zelo obremenjuje telo. Posledica so slaba prekrvitev tkiva (predvsem nog, zadnjice, trebuha), kopičenje odpadnih produktov presnove, otekanje nog, spremembe kože in podkožja – celulit, pojav novih krčnih žil ali poslabšanje sedanjih.

Presoterapija je računalniško vodeni sistem, ki deluje z uporabo tlačilke. Naprava ima 16 ločenih komor, ki se namestijo okoli udov. Po terapiji se povečata pretok krvi in limfe, zmanjša se oteklina, koža ni več napeta, ublaži se utrujenost nog, vpliv je blagodejen na težke in otekle noge ter bolečine v mišicah.

Cena: 20€-33€

NAROČANJE > > > HTTPS://WWW.MYPLANLY.COM/M-KOZMETIKA