Po - Pe : 11:00 - 19:00 | Dopoldan in sobote po dogovoru / Kozmetični salon M-Kozmetika, Cesta v Mestni log 55, Ljubljana
mkozmetika@siol.net / 01 429 21 44 GSM: 041 536 427

Aqua Romantica

Akcija
aqua R

Aqua Romantica

61.00  53.00 

Kategorija:

Opis izdelka

AQUA ROMANTICA toaletna voda za telo

Med cvetličnimi in gurmanskimi vonji vas novi Guinot Eau de Soin popelje v topel kokon, da doživite trenutek, poln lahkotnosti … Brez nadaljnjega odlašanja odkrijte Aqua Romantica, subtilno jantarno dišavo za pravi trenutek mehkobe!

S tem odkrijte izjemno kompozicijo za poletje:

  • Njene zgornje note so cvetlične in sveže : sveže note nerolija, vrtnice in frezije nudijo očarljivo in nežno privlačno dišavo.
  • Njene cvetne in sadne srčne note : cvetne in sadne note vrtnice, jasmina, heliotropa in maline se nato razkrijejo, da prinesejo subtilnost in mehkobo.
  • Njegove osnovne note vanilije in mošusa : tople in okusne note jantarja, vanilije in sandalovine okrepijo kremast značaj dišave, medtem ko beli mošus prinese končni pridih lahkotnosti.

Tretmanska voda Aqua Romantica, obogatena z rožno vodo , ki se že stoletja uporablja v kozmetiki, nudi tudi adstrigentne in tonične kozmetične lastnosti, ki prebudijo kožo. Antioksidanti, ki jih vsebuje, pomagajo preprečiti staranje kože.

Kristalna steklenička z zlatimi detajli, predstavljena v škatli, nežno okrašeni z zlatimi drobci, kot dragulj v etuiju, vsebuje nežno in okusno dišavo.

Steklenička nas s svojim finim in obdajajočim pršilom ponese v vrtinec toplih in lahkotnih vonjav…

100 ml €