Po - Pe : 11:00 - 19:00 | Dopoldan in sobote po dogovoru / Kozmetični salon M-Kozmetika, Cesta v Mestni log 55, Ljubljana
mkozmetika@siol.net / 01 429 21 44 GSM: 041 536 427

LPG oblikovanje telesa

Ste se odločili izgubiti kilograme in odpraviti celulit ?

LPG je aparatura, ki pride še kako prav. Z njo vam lahko pomagamo pri izgubi kilogramov in odpravi celulita, ter preprečujemo otekanje nog in na sploh zastajanje tekočine v telesu. LPG ima FDA certifikat in je edini aparat v boju proti celulitu, ki je priznan s strani svetovne asociacije plastičnih kirurgov!

Ta slika ima prazen alt atribut; ime datoteke je LPG1.jpg

Uporablja se za nego in preoblikovanje telesa, kar pa še zdaleč ni vse. Z neštetimi nastavki se lahko posvetimo vsem velikostim in oblikam vaših teles, posledično pa se prilagajamo tudi vsem predelom telesa. Z večjimi nastavki poskrbimo za maščobne blazinice, celulit, ter pospešimo krvni in limfni obtok.

Za vse, ki ste z obliko telesa k sreči zadovoljni ali pa ste pred kratkim shujšali in imate zato ohlapno, visečo kožo, LPG nudi tudi tretma za napetost kože.

Zelo učinkovita in priljubljena je tudi terapevtska masaža za blaženje bolečin v hrbtu in pri utrujenih mišicah športnikov in fizičnih delavcev.

Potem pa so tu še manjši nastavki, da poskrbimo poleg telesa, še za vaš obraz. Z masažnimi valjčki in vakuumom odpravljamo podbradek, s pospeševanjem krvnega obtoka in masažo usnjice, se izboljša proizvodnja kolagena in s tem koža izgleda bolj napeta.

S posebnimi gibi masažnih nastavkov ustvarjamo lifting obraza, z limfno drenažo pa se bomo znebili zabuhlosti okrog brade in podočnjakov. Poleg liftinga obraza, lahko podoben učinek dosežemo tudi na dekolteju z dvigom prsi.

LPG ZMORE VSE!

Vabimo vas v kozmetični salon M-kozmetika, kjer se bomo posvetili vašim željam in poskrbeli za vaše telo in obraz z najnovejšimi metodami in strokovnim znanjem naših kozmetičark. Ne odlašajte in se naročite dokler še velja akcijska cena (do 31.3.2023). Za vse, ki ponudbe ne boste ujeli pa imamo pripravljene pakete 5+1 GRATIS in 10+2+ LPG kombinezon GRATIS!

Za naročanje in ostale informacije smo vam na voljo:

041 536 427

mirjana.pokrivac@gmail.com

ali preko aplikacije MyPlanly (spodnja povezava)