Po - Pe : 11:00 - 19:00 | Dopoldan in sobote po dogovoru / Kozmetični salon M-Kozmetika, Cesta v Mestni log 55, Ljubljana
mkozmetika@siol.net / 01 429 21 44 GSM: 041 536 427

17
Jan

VISIBLE AGE REVERSE

TRETMA PROTI STARANJU V BEAUTY INSTITUTE

Koža je v 30 minutah vidno mlajša.

Tretma Visible Age Reverse proti staranju se začne s pilingom in nato z nanosom koncentrata Age Influx. Spodbuja regeneracijo povrhnjice. Nato kožo zgladimo z elektrodo Vibrolissante in se osredotočimo na kritična področja. Tretma se zaključi s ciljnim delovanjem elektrode Vibroderma, ki s frekvenčno difuzijo izenači dermis, da zgladi gube in učvrsti kožo.

PREJ in POTEM

Regenerirajte povrhnjico z mikrocirkulacijo

S starostjo se pretok krvi zmanjša.

Bazalni sloj kože je zato slabše preskrbljen s kisikom, energijo, vitamini in aminokislinami, kar vodi do zmanjšane celične regeneracije povrhnjice. 

Aktivna sestavina LIFE INFLOW cilja na toplotne receptorje in ustvarja občutek toplote ter vazodilatacijo. Ponovno aktiviran pretok krvi pomaga regenerirati povrhnjico in zgostiti dermis, da ponovno ustvari bolj gladko in mlajšo kožo.

Spodbujanje regeneracije preko kožne inervacije

S starostjo se zmanjša aktivnost različnih občutljivih živčnih sistemov kože. 

Vendar je koža živ organ, katerega metabolizem je odvisen tudi od živčnih impulzov. 

Aktivna učinkovina LIFE INFLUX ponovno zažene inervacijo kože in spodbuja regeneracijo celic.

Regenerirajte celice s 56 celičnimi učinkovinami

S starostjo se aktivnost fibroblastov zmanjša. 

Fibroblasti so specializirane celice v dermisu za proizvodnjo podpornih beljakovin in obnavljanje čvrstosti in elastičnosti kože. Sodelujejo pri presnovi kože (elastin, kolagen, retikulin itd.). 

Aktivna učinkovina FIBERLIFE temelji na gojišču celične kulture (20 aminokislin, 14 vitaminov in 22 bioloških elementov).